Könyvelőként miért jó ez nekem?

Mert velünk véglegesen megoldhatja a szabályzatkészítési és frissítési feladatait.

Nem kell a változásokat és a határidőket figyelnie. Mi megtesszük és figyelmeztetjük Önt.

Gondoskodunk arról, hogy változások átvezetésre kerüljenek a mintákban és a szabályzatkészítő programban.

Szabályzatkészítő program és sok minta biztosítja azt, hogy Önnek a lehető legkevesebb időt kelljen ezzel eltöltenie.

 

Korlátlan céges felhasználás

Minden ügyfelének elkészítheti a kötelező számviteli szabályzatait és felhasználhatja az összes szabályzatmintát, iratmintát és nyomtatványt.

Online szabályzatkészítő program

Egy űrlapot kitöltve (gyakorlattól függően) 10-30 perc alatt elkészítheti egy cég komplett kötelező számviteli szabályzat-csomagját (kettős könyvvitelt vezető vállalkozás, vagy egyéb szervezet).

Tároljuk az elkészített szabályzatait

A programmal elkészített szabályzatait tároljuk a saját fiókjában, azokat bármikor letöltheti és módosíthatja.

Időgépesített szabályzatok

A szabályzatok korábbi évekre vonatkozó változatai is rendelkezésre állnak. Nem okozhat gondot bemutatni őket egy esetleges ellenőrzéskor sem.

Gyors évenkénti frissítés

Az új üzleti évre történő frissítéskor a program az ürlapot előtölti az előző évi adatokkal. Ezért csak át kell nézni az adatokat és pillanatokon belül elkészül az új üzleti évre vonatkozó, a változásokkal aktualizált szabályzat-csomag.

Figyelmeztetés a határidőkre és a teendőkre

Figyeljük a változásokat és tájékoztatjuk Önt, ha valamelyik szabályzatot érintően teendője van.

Jövedelem növelési lehetőség

Úgy éli meg, hogy a szabályzatkészítés is egy olyan feladat amivel a könyvelők életét nehezítik meg?

Elsőre lehet, hogy úgy tűnik.

Nézzen meg néhány kutatási eredményt, amelyet az Első Nagy Könyvelési Felmérésből vettünk át. Ezekből látszik, hogy a könyvelők hogyan kezelik ezt a feladatot. Mint ahogy az is, hogy milyen lehetőségeket rejt ez a munka.

Miért nem hajol le az utcán heverő pénzért?

Nem foglalkoznak szabályzatkészítéssel

A könyvelők egy harmada nem foglalkozik azzal, hogy elkészítse az ügyfelei szabályzatait. Nekik vajon ki készíti el? Van egyáltalán kötelezően elkészítendő szabályzatuk? Tudják, ezek a cégvezetők, hogy mit kockáztatnak?

Szabályzatmintákból dolgoznak

Akik készítenek szabályzatokat azok 85 %-a szabályzatmintákból dolgozik. Ezek a minták sokszor tisztázatlan forrásból származnak, bizonytalan a hatályosságuk.

Szabályzatkészítés ingyen

Akik elkészítik az ügyfeleik szabályzatait, azoknak az 55 %-a ezért nem kér díjazást, ingyen elkészítik azokat! Ez elég ellentmondásos, mert miközben arról panaszkodnak, hogy a könyvelési díjakból már nem lehet kijönni, egy többlet szolgáltatásért nem kérnek díjazást.

Csak saját magának készíti el

A könyvelők 17 %-a csak a saját vállalkozásának szabályzatait készíti el és tartja karban. Ha már a sajátjait elkészíti akkor a nehezén már túl van. Egy jó eszközzel (programmal) már nem jelentene nagy terhet az ügyfeleinek is elkészíteni.

Nagyon kevesen használnak szabályzatkészítő programot

A szabályzatkészítőknek csak a 12 %-a használ szabályzatkészítő programot. Pedig ezekkel sokkal gyorsabb a munka és megbízhatóbb a tartalom is.

A szabályzatkészítés egy többlet szolgáltatás

Olyan mint pl. egy pályázatkészítés. Ott fel sem merül, hogy annak ne lenne díja. Ennek is kell, hogy legyen, de jó szabályzatkészítő programmal „barátságos áron” is lehet tisztességes jövedelmet realizálni.

Nézze meg ingyenes anyagainkat!

Gyakori kérdések

Az előfizetéssel kapcsolatban.

Feltétlenül nézze át őket, hogy minden információval rendelkezzen és úgy hozza meg döntését.
Ha ezek után is van kérdése, hívja az ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon emailt.

Mennyi az előfizetési díj?

Az első évi előfizetési és rendszerbelépési díj 59 940 Ft + Áfa.
Ezt követően a frissítési és rendszerhasználati díj 19 980 Ft + Áfa évente.

Mit tartalmaz az előfizetési díj?

Az előfizetési díj tartalmazza az összes szabályzatminta letölthetőségét és felhasználhatóságát, valamint a szabályzat adaptáló program használatát, amellyel tetszőleges számú cég kötelező kettős könyvviteli számviteli szabályzatcsomagját tudja elkészíteni.

A számlát hogyan kapom meg?

Az előfizetési díjról szóló számlát e-mail-ben küldjük el Önnek, amit nyomtasson ki (távnyomtatásos számla). A számláit utólag is bármikor meg tudja nézni és le tudja tölteni a "Saját fiók - Számláim" menüpontból.

Kikapcsolható-e az automatikus díjbeszedés?

Igen. Ha Ön bankkártyával fizetett és jóváhagyta az automatikus díjbeszedést, ezt bármikor kikapcsolhatja. Ezt a saját fiókjába belépve tudja megtenni.

Mikor kell fizetni a következő évi előfizetési díjat?
  • A bankkártyával fizető előfizetőnktől a tárgyévet megelőzően, november hónapban szedjük be a következő évi előfizetési díjat, amelyről előzetesen emailt küldünk.
  • Akik a saját fiókjukban kikapcsolták az automatikus megújítást, azoknak saját maguknak kell az előfizetés menüpontban kifizetni az előfizetési díjat, legkésőbb március 31-ig.
  • Az átutalással fizetőkre is az előző pontban leírtak vonatkoznak.

Akik az élő előfizetésüket március 31-ig nem hosszabbítják meg, azoknak töröljük a felhasználói fiókját. Ezt követően mint új előfizetők tudják igénybe venni a szolgáltatásunkat, teljes áron.

Nem szeret bankkártyával fizetni?

Pedig sok előnye van:

  • Sokkal egyszerűbb így fizetni mint átutalással
  • Önnek nincs bankköltsége csak nekünk van
  • Biztonságos, mert a kártyaadatokhoz senki sem férhet hozzá. A fizetés az OTP Simple felületén történik.
  • Csak így tehető automatikussá a következő évi előfizetés (ez a funkció  bármikor kikapcsolható)
Miért több az első éves díj?

Mert ekkor kerül kialakításra a saját fiókja és tárhelye ahol az elkészített szabályzatait tároljuk, illetve három évre vonatkozó hozzáférést kap. (Megrendelt év + előző két év).

Hogyan tudok fizetni és mikor kapom meg a szabályzatokat?

Az előfizetési díjat bankkártyával, vagy banki átutalással tudja kifizetni.
Ha bankkártyával fizet, akkor a sikeres fizetést követően azonnal tud szabályzatmintákat letölteni és cégre adaptált kötelező számviteli szabályzat-csomagot készíteni.
Ha átutalással fizet, akkor a bankszámlánkon történő jóváírást követően állítjuk be a hozzáférését. Ez néhány napot is igénybe vehet.

Ha nem fizetek elő a következő évre, akkor meddig tudom használni a rendszert, meddig tudom elkészíteni a szabályzatokat?

A következő év március 31-ig. Ugyanis akkor töröljük azokat a felhasználói fiókokat, amelyekre nem történt meg a tárgyévi előfizetési díj teljesítése. Utána már nem vállaljuk tovább a saját fiók (tárhely) költségeit. Tehát, ha az előfizetését nem kívánja fenntartani, akkor az elkészített szabályzatokat és szükséges szabályzatmintákat a fenti időpontig le kell töltenie a saját gépére.

Könyvelői Praktikum előfizetőként milyen kedvezményt kapok?
  • A Könyvelői Praktikum előfizetők minden szabályzatmintát le tudnak tölteni a Könyvelői Praktikumból. Tehát, ha csak mintákra van szüksége, akkor nem célszerű előfizetni a szabalyzat.com szolgáltatásaira.
  • Ha több cégének is szeretné gyorsan, a szabályzatkészítő programmal elkészíteni a szabályzatait, akkor 59 940 Ft + Áfa helyett 19 980 Ft + Áfa-ért fizethet elő a szabalyzat.com szolgáltatásaira. A következő évekre ugyanúgy 19 980 Ft + Áfa előfizetési díjért tarthatja fenn a folyamatos előfizetését.
  • Természetesen a korábbi ajándék is megmaradt. A saját cégére vonatkozó szabályzatcsomagot ingyen elkészítjük. Kövesse a www.online.kpr.hu-n található utasításokat és mi elkészítjük a saját szabályzatcsomagját és elküldjük Önnek emailben.