Előfizetés

 • Mert véglegesen meg akarom oldani a szabályzatkészítési és frissítési feladataimat.
 • Mert itt kapom a legteljesebb szabályzat-mintatárat.
 • Mert az online szabályzatkészítő programmal gyorsan tudok cégre adaptált kötelező számviteli szabályzatcsomagot készíteni cégkorlátozás nélkül (kettős könyvvitel).
 • Mert innen tájékoztatást kapok a változásokról és a határidőkről.
 • Mert az előfizetési díj évente csak annyiba kerül mint ha vásárolnék egy szakkönyvet. 
 • Mert csak itt vállalnak 100%-os bírságmentességi garanciát. 

Mert átlátható és érthető az előfizetők felhasználói felülete:

Szabályzatkészítés online programmal

Kötelező számviteli szabályzatcsomag elkészítése egy űrlap kitöltésével.

Szabályzatminták letöltése

Szabályzatkészítés mintákból.

Iratminták letöltése

A szabályzatokhoz tartozó iratminták, nyomtatványok egyenkénti letöltése a gyors felhasználáshoz.

Gyakori kérdések

Az előfizetéssel kapcsolatban.

Feltétlenül nézze át őket, hogy minden információval rendelkezzen és úgy hozza meg döntését.
Ha ezek után is van kérdése, hívja az ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon emailt.

Mennyi az előfizetési díj?

Az első évi előfizetési és rendszerbelépési díj 59 940 Ft + Áfa.
Ezt követően a frissítési és rendszerhasználati díj 19 980 Ft + Áfa évente.

Mit tartalmaz az előfizetési díj?

Az előfizetési díj tartalmazza az összes szabályzatminta letölthetőségét és felhasználhatóságát, valamint a szabályzat adaptáló program használatát, amellyel tetszőleges számú cég kötelező kettős könyvviteli számviteli szabályzatcsomagját tudja elkészíteni.

A számlát hogyan kapom meg?

Az előfizetési díjról szóló számlát e-mail-ben küldjük el Önnek, amit nyomtasson ki (távnyomtatásos számla). A számláit utólag is bármikor meg tudja nézni és le tudja tölteni a "Saját fiók - Számláim" menüpontból.

Kikapcsolható-e az automatikus díjbeszedés?

Igen. Ha Ön bankkártyával fizetett és jóváhagyta az automatikus díjbeszedést, ezt bármikor kikapcsolhatja. Ezt a saját fiókjába belépve tudja megtenni.

Mikor kell fizetni a következő évi előfizetési díjat?
 • A bankkártyával fizető előfizetőnktől a tárgyévet megelőzően, november hónapban szedjük be a következő évi előfizetési díjat, amelyről előzetesen emailt küldünk.
 • Akik a saját fiókjukban kikapcsolták az automatikus megújítást, azoknak saját maguknak kell az előfizetés menüpontban kifizetni az előfizetési díjat, legkésőbb március 31-ig.
 • Az átutalással fizetőkre is az előző pontban leírtak vonatkoznak.

Akik az élő előfizetésüket március 31-ig nem hosszabbítják meg, azoknak töröljük a felhasználói fiókját. Ezt követően mint új előfizetők tudják igénybe venni a szolgáltatásunkat, teljes áron.

Nem szeret bankkártyával fizetni?

Pedig sok előnye van:

 • Sokkal egyszerűbb így fizetni mint átutalással
 • Önnek nincs bankköltsége csak nekünk van
 • Biztonságos, mert a kártyaadatokhoz senki sem férhet hozzá. A fizetés az OTP Simple felületén történik.
 • Csak így tehető automatikussá a következő évi előfizetés (ez a funkció  bármikor kikapcsolható)
Miért több az első éves díj?

Mert ekkor kerül kialakításra a saját fiókja és tárhelye ahol az elkészített szabályzatait tároljuk, illetve három évre vonatkozó hozzáférést kap. (Megrendelt év + előző két év).

Hogyan tudok fizetni és mikor kapom meg a szabályzatokat?

Az előfizetési díjat bankkártyával, vagy banki átutalással tudja kifizetni.
Ha bankkártyával fizet, akkor a sikeres fizetést követően azonnal tud szabályzatmintákat letölteni és cégre adaptált kötelező számviteli szabályzat-csomagot készíteni.
Ha átutalással fizet, akkor a bankszámlánkon történő jóváírást követően állítjuk be a hozzáférését. Ez néhány napot is igénybe vehet.

Ha nem fizetek elő a következő évre, akkor meddig tudom használni a rendszert, meddig tudom elkészíteni a szabályzatokat?

A következő év március 31-ig. Ugyanis akkor töröljük azokat a felhasználói fiókokat, amelyekre nem történt meg a tárgyévi előfizetési díj teljesítése. Utána már nem vállaljuk tovább a saját fiók (tárhely) költségeit. Tehát, ha az előfizetését nem kívánja fenntartani, akkor az elkészített szabályzatokat és szükséges szabályzatmintákat a fenti időpontig le kell töltenie a saját gépére.

Könyvelői Praktikum előfizetőként milyen kedvezményt kapok?
 • A Könyvelői Praktikum előfizetők minden szabályzatmintát le tudnak tölteni a Könyvelői Praktikumból. Tehát, ha csak mintákra van szüksége, akkor nem célszerű előfizetni a szabalyzat.com szolgáltatásaira.
 • Ha több cégének is szeretné gyorsan, a szabályzatkészítő programmal elkészíteni a szabályzatait, akkor 59 940 Ft + Áfa helyett 19 980 Ft + Áfa-ért fizethet elő a szabalyzat.com szolgáltatásaira. A következő évekre ugyanúgy 19 980 Ft + Áfa előfizetési díjért tarthatja fenn a folyamatos előfizetését.
 • Természetesen a korábbi ajándék is megmaradt. A saját cégére vonatkozó szabályzatcsomagot ingyen elkészítjük. Kövesse a www.online.kpr.hu-n található utasításokat és mi elkészítjük a saját szabályzatcsomagját és elküldjük Önnek emailben.